Byg selv et billig legehus i træ

Hej med jer alle sammen!

Så er det ved at være sommer, og nu vil ungerne snart gerne mere udenfor og lege, hvilket jeg er rigtig glad for. Det er så ærgerligt at så mange børn bruger så meget tid på iPads, computere og mobiler. Jeg prøver altid at opfordre ungerne til at komme ud og lege i naturen. En af de ting som jeg tror vil gøre det sjovere for dem at lege ude i haven er et legehus. Jeg kan selv huske da jeg barn, at jeg elskede at lege i legehuset med mine venner.

Har kigget lidt rundt på nettet, og fandt en side, hvor man kan købe byg selv legehuse i træ, hvilket ser ud til at være en del billigere, end at købe et færdiglavet legehus. Så er der også lidt sjov for mig, når jeg skal ud og samle det. Det bedste jeg ved er at bruge mine hænder, så det er jo helt perfekt. Det er næsten ærgerligt at vi ikke har et stort træ i baghaven, for så kunne vi jo lave sådan et rigtig fedt legehus oppe i et træ. Det var min største drøm da jeg var barn, så det kunne være fedt hvis jeg kunne give ungerne det. Det har vi desværre ikke, så de må nøjes med et på jorden. Det er nu også meget godt, hvis jeg selv skal sige det.

Glæder mig rigtig meget til at komme igang med at bygge det, og se om børnene vil kunne lide det. Det krydser jeg satme fingre for!