De helt perfekte øreringe

Hejsa alle sammen.

Jeg vil gerne lige fortælle jer lidt om, hvad jeg har brugt meget af min fritid på her på det sidste. Jeg er gået igang med at finde den helt perfekte ørering til mig, og på den møde komme til at se så hamrende godt ud, som nu er muligt. Jeg er allerede rimelig perfekt på andre tænkelige måder, eller i hvert fald mit hår. Mit hår er nok det er jeg er allermest glad for, for jeg har ikke været så heldig med ansigtet, hehe, ej det er bare gas. Mit ansigt er også bare super flot. Eller noget. Nå, men nu er det i hvert fald øreringe, som jeg skal have fundet ud af, for det er altså bare det vigtigste for lille mig lige nu. I har jo allerede set et billed af mig, og til dem som har været rigtig skarpe kan se, at jeg mangler en lille smule af min højre øreflip, fra engang i børnehaveklassen, hvor min veninde skulle klippe mig, men kom til at tage en lille smule af øret med. Det blødte rigtig, rigtig meget, men jeg kan huske at det ikke gjorde ret ondt. Nu føles det ret specielt, når jeg kører fingeren over øreflippen, hehe. Okay, det jeg egentlig ville fortælle med det, er at jeg bare gerne vil have en lidt stor ørering, som lige kan dække min mærkelige øreflip.

Hvis der er nogen af jer derude, som sidder og har nogle helt vildt gode råd, så er det bare med at få dem fyret herover, så tager jeg et kig på det.

Vi ses herinde igen snart. Hej hej!