Er der en dygtig maler i Kolding?

Ja, jeg spørger bare! For jeg er selv kommet i tvivl, efter at have haft hele tre malere på besøg til mit renoveringsprojekt. Hele huset skal renoveres, og efter at have kigget på de ublu priser for maling til gør det selv, besluttede jeg mig for at få professionel assistance, ud fra en betragtning om, at det ganske vist ville være en dyrere løsning, men at jeg så selv kunne få frigjort tid til de mange andre renoveringsopgaver der ligger og venter, bl.a. udlægning af gulvvarme og udskiftning af vinduerne.

Søger maler. Kolding eller omegn

Telefonbogen er smidt ud, så jeg googlede lidt, men det lader ikke til, at ret mange malere i Kolding er på nettet. I hvert fald fandt jeg ingen hjemmesider, der så særlig indbydende ud. Derfor indrykkede jeg en annonce i avisen under overskriften ”Søger maler. Kolding eller omegn”. Jeg fik faktisk en hel stribe henvendelser over de næste dage, så jeg var håbefuld. Jeg aftalte med 3 forskellige malere, at de skulle møde op og give et prisoverslag. Allerede dagen efter indrykningen af annoncen, fik jeg besøg af maler nr. 1, som dog måtte køre straks igen, efter en angiveligt meget vigtigopringning. Dagen efter fik jeg to priser på hhv. 20.000 og 30.000 kr. Det er jo vanvittigt!

Er du maler fra Kolding?

Hvis du er maler fra Kolding, vil jeg gerne opfordre dig og dine kolleger til at få lavet en ordentlig hjemmeside med prisindikationer – I går glip af en masse kunder!