Hjælper min far med virksomheden

Min far har sit eget firma, og det er begyndt at gå ret godt for ham, så derfor har jeg lovet ham, at jeg vil hjælpe ham med at få lavet en grafisk identitet, der er noget bedre end den, som han har i forvejen. Jeg kan ikke finde ud af det selv, men jeg skal istedet finde nogle, som kan gøre det for ham. Det bliver rigtig godt, og jeg har snakket med mange forskellige, men valget er faldt på dette reklamebureau, som jeg synes klarer tingene rigtig godt. Jeg er i hvert fald meget, meget tilfredse med de første par udkast, og det samme er min far. Det bliver simpelthen rigtig godt, og vi er begge to utroligt spændte på, hvordan det kommer til at forløbe, når vi nu lancerer det nye grafik her.

visual-identity4

Samtidig skal de også hjælpe os med at lancere en reklamekampagne på YouTube, og det er vi også meget spændte på. Derfor skal vi også have filmet lidt forskelligt, som kan klippes sammen til en reklamefilm, og det kommer nok til at blive rigtig godt – det håber jeg da i hvert fald, men jeg er meget positiv omkring det her samarbejde.

Nå, jeg vil ud og løbe mig en tur nu her, for det er noget, som virkelig er dejligt, kan jeg godt sige jer. Jeg elsker at løbe, og det hjælper sådan på humøret og psyken, kan jeg ellers godt lige sige jer! Vi ses snart igen – skal nok opdatere, når der sker lidt mere.