Ja, så fik man stenslag

Ja, det er ikke så fedt, men jeg er lige kommet hjem fra en køretur, og jeg har fundet ud af, at der er et stenslag i ruden. Jeg kørte rundt i Vejle, hvor jeg arbejder, og der var simpelthen intet, jeg kunne gøre. Der kørte en lastbil med noget gods på foran mig – godset var sten, og der røg så en af, som ramte min rude. Det er ikke så fedt, kan jeg godt sige jer. Det er en ting, som er helt sikkert. Nå, men altså, jeg må jo så have den til en reparatør, så jeg kan få repareret det der stenslag. Det er dog ikke lige noget, som jeg har råd til lige nu, så jeg tror, at jeg vil vente lidt med det. Men det gør jo heller ikke noget, for man kan sagtens køre rundt med sådan et. I hvert fald om sommeren. Gad vide, om kulden kan gøre noget ved det, så ruden måske flækker helt? Det ved jeg ærligt talt ikke noget om, men det er da værd at undersøge, må jeg nu nok lige have lov at indrømme. Det er en ting, som jeg vil bruge min aften på. Jeg kunne selvfølgelig også bare ringe til nogle, men altså… Det er jo sent, så det gider jeg ikke, hehe. Det ville vel bare forstyrre dem midt i madlavningen.

Autorwerkstatt

Nu vil jeg have mig en kop kaffe, og så vil jeg gå en tur, for det er noget, som jeg virkelig holder meget af, kan jeg ellers godt lige sige jer. Mås