Japanske Mizuno laver nye håndboldsko

håndboldsko fra mizuno

En af de styrende mærker når vi gennemgår håndboldsko er Mizuno. Igennem en årrække har de formået at udvikle og styrke deres håndboldsko og de benyttes nu af en stor del af professionelle. Håndboldsko fra Mizuno er produceret på en lidt anderledes facon end man sædvanlig tænker fodtøj til håndbold. Denne anerledes tankegang, er det der gør Mizuno til en af de førende på markedet, og de er derfor med i front når det kommet til udvikling af teknologier og features til håndboldsko. De er overordnet set en kæmpe inspirationskilde til andre sko producenter, særligt til håndbold. Men samtidig er Mizuno også god til at bruge deres teknologier i andre sko, som for eksempel badmintonsko. Her bruger Mizuno nogle af deres teknologier, til at præge og være førende på badmintonmarkedet. Det er derfor sko med meget tanke og omhu, hvilket er en kæmpe fordel for spillerne.

 

håndboldsko fra mizuno

håndboldsko fra mizuno

Fokus på stabilitet og absorbering

Mizuno håndboldsko er meget unik yf, fordi der ikke er prioriteret at fodtøjet skal føles blød hvis du kun har den på. Skoen er fremstillet til at fungere, hvis den står over for virkelig pres, kraft og belastning. Ideen bag er at hvis skoen allerede kan klemmes ned og være blød kun ved man står stille i den, så kan den blive presset yderligere ned hvis man bevæger sig og laver sideskift og retningsskift. Filosofien bag det har sikret atMizuno håndboldsko er blandt de ledende på markedet og i verden generelt, og det er alene pga. deres sko præstere maks når de anvendes i kamp og udsættes for pres og belastninger.

 

Bølger er det nye

Materialet til Mizuno håndboldsko betegnes for Wave og er lavet som en bølge. I stedet for at lægge en masse absorberende materiale ind hvor vægten er størst i skoen, så anvender Mizuno en bølge struktur i sålen til at jævne trykket og kan derfor producere en håndboldsko der mærkes mere fast når man står i den, men som absolut er letter og bedre til at absorbere stød når man benytter den modsat andre håndboldsko.Mizuno har altså udviklet en særlig og anderledes teknologi der støtter, hjælper, afhjælper og forebygger skader, fordi det sikre en optimal stødabsorbering og stabilitet i skoen, der hindre skader når man laver de hurtige og pludselige skift når man er i en mand mod mand situation eller duel.

 

Kend din plads og derefter din sko

Mizuno er som tidligere nævnt en frontfigur når det kommer til udvikling og innovation af fodtøj til håndbold. Men de har det særlige fokus på spillerens placering, der gør det nemmere at vurdere hvilken sko man skal have. Fordi skoene er lavet og opbygget således at det passer til de karakteristika der er på de enkelte spilpositioner på banen.

En særlig sko til den hurtige og kraftfulde fløjspiller med et enormt løbepensum, er Mizuno håndboldskoen Mirage, der er udviklet som en strømpe, så der er så lidt vægt som muligt og samtidig også så lidt gnidninger og udfordringer med skoen. Det er muligt at lave sådan en sko til en fløjspiller, fordi denne type spiller næsten altid er i bevægelse i angrebspillet, og har derfor ikke behov for de samme ryk og eksplosivet i bevægelser og dueller, og har derfor behov for mindre stabilitet i skoen. Derudover har Mizuno selvfølgelig også udviklet en særlig sko til de mere tunge spillere, der har særlig gode evner til at absorbere stød og samtidig sikre en god stabilitet. Denne sko er en lidt tungere sko, men er stadig stabil nok til at man som spiller kan lave de hurtige og kraftfulde ryk. Det er modellen MizunoWaveStealth der er stærkt beregnet til denne igen lidt tungere spiller og komplimenterer og styrker denne fint.

 

 

Du kan finde dine nye Mizuno håndboldsko på sport-net.dk: Mizuno håndboldsko