Jeg er ved at starte min webshop

Jeg har altid gået rundt med drømmen om at starte min egen butik op. Det har altid været en tanke som har ligget i baghovedet på mig. Jeg har nogle venner som har deres egne internetbutikker og det går vildt godt for dem.

Min interesse taget i betragtning så er min idé at jeg vil åbne en webshop med designer møbler. Jeg elsker møbler og design og det vil virkelig kunne være fedt at sælge dette til andre. Jeg er ikke til gammelt dansk design, men mere internationalt design som Magis og Tom Dixon. Jeg elsker bl.a. hans kobber lamper som jeg selv har nogle stykker af inklusiv den store!

Jeg har kigget længe efter en dansk distributør som kan forhandle disse designer møbler til mig, og jeg tror jeg vil prøve at tage fat i http://roomstore.dk det virker som om at de er meget seriøse.

Markedsføring har jeg tænkt mig at satse det meste af mit budget på, specielt content marketing og Facebook som jeg ved rykker meget inde for design. Jeg kan heldigvis lave meget af dette arbejde selv, men noget af det betaler jeg mig fra.

Navnet har jeg heller ikke helt lagt mig fast på endnu, men det er jeg rimelig sikker på at have på plads indenfor de næste par uger!

Det næste skridt i min opstart af virksomhed er at jeg skal have de sidste budgetter på plads, og jeg er allerede i gang med at lave hjemmesiden. Jeg glæder mig helt vildt meget til at vise jer den! :D