Jeg skal på Safari i Tanzania

Jeg har lige aftalt med min ven, Ole, at jeg skal på safari i Tanzania her til sommer, fordi at vi havde en gammel aftale, og det er faktisk rigtig lang tid siden, at vi gav hinanden hånd på, at vi simpelthen blev nødt til at udføre den plan her. Det er noget, som vi har snakket om siden at vi var teenagere, og derfor skal det ske. Nå, men nok om det. Jeg glæder mig rigtig meget, og jeg har sparet sammen i vildt lang tid, så det er jo for fedt, at det kommer til at ske nu.

images (2)

Jeg skal ned og se en masse vilde dyr, og det er noget, som jeg altid har drømt om. Deres natur er jo meget anderledes, end den er herhjemme, og derfor er det noget, som jeg virkelig ser meget frem til. Jeg havde en onkel – han er ikke medlem af familien længere – som altid var i Afrika – sådan husker jeg det i hvert fald, hehe – og tage billeder af de vilde dyr. Der var både elefanter, giraffer og andet, som jeg synes virkelig var for fedt at se på. Jeg synes virkelig, at det var for vildt. Det kan jeg huske. Og derfor har jeg også altid gerne ville være fotograf for Politiken eller sådan noget, men det blev jeg aldrig, og det er jeg egentlig også pænt tilfreds med, for jeg er meget glad for det arbejde, som jeg har nu. Det kan jeg godt lige sige jer, hehe. Vi ses!