Klinikudstyr fysioterapi beskytter dine hænder

5918125059_e0caa23554_b

Som fysioterapeuter er det hårdt at lave en massage af dybt liggende væv. Der er nogle fysioterapeuter, der oplever smerter på grund af det. Thumb saveren kan være med til at hjælpe dig. Du placerer den inde i hånden, når du laver massage, så er den med til at beskytte dine hænder og lave en dybdegående massage. Du kan blandt andet købe den hos Altermed Welness. Læs mere på http://altermed.dk/da/massagevaerktoj-c-16/fysio-thumb-saver-p-133.

Klinikudstyr fysioterapi kan bruges til flere typer massage

Du kan både bruge Thumb saveren til dybdegående massage og til spændingsmassage. Det kommer an på, hvordan du vender den. Det er derfor et meget nyttigt og brugbart værktøj, hvor du virkelig kan benytte den på mange måder. Du vælger selv, hvordan du holder på Thumb saveren, og hvordan den dermed bedst kan hjælpe dig.

5918125059_e0caa23554_bDet er en god ide, at du altid rengør Thumb saveren, når du har brugt den. På den måde kan du være sikker på, at der ikke bliver overført bakterier fra en person til en anden. Det er med til at holde en god hygiejne på din klinik. Hvis I er flere fysioterapeuter, der deles om det samme udstyr, kan det også være en god ide at vaske den. På den måde overfører I ikke bakterier til hinanden.