Lejligheder i Århus?

Hey alle sammen. Rigtig god fredag til jer alle, jeg håber I kommer til at få en rigtig god dag. De har lovet en smule regn i dag, men det er nok ikke noget, som kommer til at slå os helt ud, så jeg er sikker på, at det nok skal blive en helt fin weekend, selvom det muligvis bliver primært indendøre, med mindre man selvfølgelig godt kan lide regnen. Det er der jo nogen der kan.

Her i weekenden skal jeg ud og kigge på lejligheder i den skønne by Århus. Jeg er slet ikke ét sekund i tvivl om, at jeg nok skal få fundet en lejlighed, som jeg godt kan lide. Så må jeg bare håbe at udlejerene også kan lide mig, så jeg ender med at få mig en lejlighed, som jeg forhåbentlig kan flytte ind i allerede fra den første November. Det kunne i hvert fald bare være totalt fedt.

Jeg har rigtig gerne ville flytte til Århus i noget tid nu efterhånden, men det er først lige nu her, at det er blevet helt aktuelt, eller muligt i hvert fald. Det bliver bare for fedt. Hvis jeg kan få en lejlighed fra den første November, så bliver jeg bare totalt glad.

Nu har jeg lige smidt noget Kool & The Gang på anlægget, og så er det altså bare højt humør på kontoret. Ja, jeg sidder rent faktisk og skriver indlæg på arbejdet, men skal lige hilse at sige, at jeg har pause lige nu, så det er okay, hehe. Jeg er ikke sådan en doven rad.