Nogle der har været på resor i Sri Lanke?

Lige for tiden går jeg og leger med tanken om at tage på sprogskole. Det vil jeg nemlig vildt gerne, men jeg kan ikke rigtig finde ud af, hvor jeg skulle tage hen, hvis det skulle være. Eller jo, jeg har nemlig tænkt lidt over det, og jeg er kommet frem til, at jeg vildt gerne vil til Sri Lanka, men jeg er åben overfor muligheder. Jeg har selv haft kig på en bestemt sprogskole i Sri Lanka – se mere om resor i Sri Lanke her. Det vil jeg vildt gerne, for jeg har nemlig været på ferie der i en uge, og det var en vildt god oplevelse, og jeg er helt vild med kulturen, så mon ikke, at det kunne være et rigtig godt valg for sådan en som mig, som gerne vil ud at opleve lidt af verden alt imens jeg lærer ting? Det tror jeg altså kunne være rigtig godt for mig, for jeg er kørt en smule fast i den samme rille herhjemme, og derfor har jeg besluttet mig for, at jeg vil ud og opleve noget, som ikke alle andre oplever.

Slider__0017_1_7907_Bo_Beach_2012

Jeg gik engang i klasse med en pige fra Sri Lanke, og hun fortalte mig om sit hjemland, og jeg blev virkelig betaget af det. Derfor vil jeg også meget derned, fordi at det lyder til, at de har en helt vildt afstressende livsstil der, og det synes jeg lidt, at jeg har brug for. Jeg vil godt se verden fra deres øjne, og man bliver så dejligt fri af at rejse.