Regnvejrsdag og læder brændekurv

Halli halløjsa og lige et sekundt. Sådan siger Pyramus fra julekalenderen altid. Det kan altid få mig i godt humør at se de her julekalendere, og jeg er da også ret sikker på, at der er mange andre danskere der også er vild med det. Det kan godt være, at jeg efterhånden måske ikke lige er målgruppe for julekalendere længere, eller i hvert fald ikke dem til børn, men det ændre jo ikke på, at det var det man så da man var yngre, og det hænger stadigvæk fast. Hvor mange kan da for eksempel ikke huske det jeg skrev før? Det tror jeg nok at det meste af Danmarks befolkning kan.

Det er totalt træls vejr i dag, men det er slet ikke nok til at hyle mig ud af mit gode humør, faktisk er jeg ret så glad for vejret, for det er nemlig lige præcis sådan et vejr, som jeg er rigtig god til at sidde indendøre i, og så bare hygge mig med lidt computer og te. Hvis der er nogen af jer, som kender andre gode ting at gøre når det regner, så skriv det da endelig lige i kommentarfeltet. Jeg var lige på besøg hjemme ved min gode vens forældre, og det var rigtig hyggeligt. Jeg så at de havde en super fed brændekurv i læder, som jeg egentlig ret godt kunne tænke mig, så den har jeg siddet og ledt efter på nettet her i dag.

Vi ses meget snart herinde igen. Jeg er færdig med at skrive for i dag.