Robot automation – dét lyder godt nok fancy

Jeg har været på arbejde i dag, men jeg fik lov til at gå lidt før tid, fordi der kom nogle, som skulle foretage nogle analyser, og så var min arbejdskraft altså unødvendig i forbindelse hermed. Nå, men det var nogle analyser til noget robot automation, som der skal integreres på min arbejdsplads, og det glæder jeg mig godt nok til at se, hvordan kommer til at foregå, for det lyder godt nok fancy i min optik. Men hvad ved jeg, det kan jo være, at det kommer til at skabe flere arbejdspladser i fremtiden, for det er vist noget med, at man får tingene til at blive styret automatisk, og det er da også ganske spændende, hvis jeg selv skal sige det.

download (1)

Nå, men ellers så har jeg lige købt mig en kop kaffe og en kringle, som jeg vil ud at spise på terrassen, nu hvor solen skinner så meget, som den gør i dag. Alt i alt, er det faktisk et helt fantastisk forår, som vi har haft indtil videre. Det er sådan noget, som jeg er helt vild med, og det er også sådan noget, som betyder meget for mig – for det gør lige at mit liv bliver et hak bedre.

Hvor ville jeg egentlig gerne bo ved havet til sommer, men det kommer jeg desværre ikke til at gøre. Det er jeg ked af, men det går nok. Jeg er opvokset ved havet, så derfor ligger det i mig. Meget dybt, endda – jeg plejede altid at bade HVER dag i sommeren.