Slamsugning – stinker i Viborg

Hej alle mand og damer herinde på bloggen – hpber i alle samme har det rigtigt godt og dejligt – i holder nok weekend de fleste af jeg, men ikke mig – jeg har 117 ting at jeg skal nå i denne weekend, men har dog lige tid til at skrive lidt herinde inden at dagen for alvor starter – fedt ikke sandt ?

Jeg har virkelig brug for en slamsugning i Viborg da mit nye hus ligger der, men af mærkelige årsager så er der en mærkelig lugt af… ja.. Lort.

Det er bare ikke fedt når man får gæster og er nød til at undskylde stanken og man kan se at de rynker på næsen

Sewage assembly

Jeg frygter helt for at mit tøj også lugter af kloakken så der skal bare gøres noget NU

Og for ikke at glemme ROTTERNE ! Føj for den lede, hvis jeg kan få dem nakket i samme omgang vil jeg bare blive evigt taknemmelig for jeg ved hvor smitte bærende de små svin er og jeg har også før hørt historier om hvordan at de er gnavet sig ind i huset, gnavet sig ind på el ledninger, og andre dyre ting som man som ejer er nød til at punge ud for – så de der små kravlende rædsler skal bare væk i samme omgang, mange tak og kom aldrig igen !

Er der nogen steder som er bedst at gå hen når det drejer sig om slamsugning i Viborg ?

I må meget gerne skrive om i ved noget, eller andet som kan hjælpe.

God dag