Tagarbejde her til foråret

Vi har lige snakket med en virksomhed, som beskæftiger sig med tagarbejde på Fyn, blandt andet, om, at de skal komme og lave vores tag til foråret, og det bliver rigtig godt, håber jeg. Men det er jeg også sikker på, for vi har før benyttet os af selvsamme virksomhed, og det blev et rigtig godt resultat, som jeg har været helt utroligt stolt af, og det er jo bare helt fantastisk, kan jeg godt lige afsløre jer.

Plumber_2252751b

Nu vil jeg gå mig en tur, for jeg har ikke været udenfor hele dagen – efter jeg kom hjem i morges ved 8-tiden. Der var jeg nemlig mødt op i skole, men vi havde så ikke undervisning alligevel, og det irriterer mig lidt, når de ikke skriver sådan noget. Men så kom jeg hjem, og siden da har jeg siddet og lavet lidt arbejde. Men altså, vejret har heller ikke været til at gå ud i før nu, så derfor vil jeg gå i Bilka, hvor de har en masse godt tilbud lige for tiden, og det er jo helt vildt fedt, for jeg er virkelig på tilbudsjagt ligt pt, og det er jo bare helt vildt dejligt.

Glæder mig til at se vores tag, når det engang er færdigt, for jeg tror virkelig, at det bliver rigtig, rigtig godt, kan jeg godt sige jer. Men ellers, så vil jeg da gå mig en lille tur med hunden senere. Jeg tror ikke, at den vil med i Bilka lige nu. Vel, Rololo? -som kræet hedder.