Tarotkort er ikke kun et spil!

Der er mange, der ikke helt er klar over det – men jeg vil gerne være den første til at sige det. Det spil som vi alle kender som tarot er ikke bare et spil. Der ligger rent faktisk en masse bag kortene og måden, det bliver spillet på eller lagt, som man også siger. Det er ikke kun mig, der har opdaget det. Jeg talte med Birgit sidste uge, som også var overrasket over hvor mange, som slet ikke vidste nok om det. Og det er derfor, jeg skriver nu på min side – for at oplyse folk omkring det. Jeg vil ikke lære folk at spille det – for det er noget af en omgang, jeg så skal sidde og skrive her – men jeg ved da, at der er masser af gode hjemmesider, der har en masse info omkring spillet. Tag f.eks. denne hjemmeside her: http://horoskopnettet.dk/tarotkort/. Det er ikke den eneste, men jeg fandt den bare lige, så det var den letteste at linke til. Jeg ved de også skriver om det på sol og femina, men meget mere husker jeg ikke. Det sjoveste ved at spille tarotkort er, at man begynder at fornemme, at det rent faktisk passer – altså al den info man får ved at lægge kortene. Det betyder bare, at der er mere mellem himmel og jord, end hvad man måske tror – og det er da en dejlig følelse – at vide at vi ikke ved det hele – og at man altid kan lede efter mere viden. Jeg synes at der er for mange der giver op og bare lader stå til i deres liv. Jeg var på akkurat samme måde førhen, men  nu har jeg ændret mig – og jeg tvivler stærkt på, at jeg bliver ligesom jeg var før igen. Jeg kan kun anbefale at kigge nærmere på alt det mystiske i verden. Hvorfor ved vi ikke alt endnu? Hvorfor er vi her? Og hvorfor ved jeg det endnu ikke? Hvad er meningen med det hele :)

Tarotkort