Udlejning af borde – jeg har fundet et sted

Jeg skal holde mig en fest her i foråret, i anledning af min 30-års fødselsdag, og det skal nok blive rigtig, rigtig godt, kan jeg godt lige sige jer. Det er nemlig sådan, at jeg har inviteret samtlige af mine 200 facebook-venner – der er selvfølgelig et par, som jeg har undladt at invitere, idét jeg ikke længere snakker med dem. Eller, hvis det er nogle, som jeg ikke kender i virkeligheden.

Nå, men altså, jeg er rigtig glad lige for tiden, og det er jo helt fantastisk. Det kan have noget at gøre med, at jeg synes det hele falder i hak i forbindelse med den her fest, som jeg skal afholde. Og det er jeg jo rigtig, rigtig glad for, og det er noget, som jeg synes er helt fantastisk. Blandt andet har jeg fundet nogle, som tilbyder udlejning af borde, og det vil jeg virkelig se frem til, for så slipper jeg for at låne en masse borde af forskellige mennesker, for det ville jo nok komme til at tage utroligt meget tid, og det ville ikke være så fedt, hvis jeg selv skal sige det.

images

Nu vil jeg gå mig en lille tur, for jeg skal over og købe vin til festen. Jeg har ingen bil, så derfor køber jeg lidt ad gangen. Det er jo altid godt med lidt forskellig vin, så i dag tror jeg, at jeg kommer vin til 59-100 kr flasken, så der er lidt til alle – det hele behøver jo ikke at være dyrt, vel? Vi ses.