Vigtig med bygningundersøgelser?

Hejsa med jer alle sammen og pænt velkommen her på bloggen.

Jeg kunne godt lige tænke mig at starte det her indlæg med at høre, om der er nogen ar jer læsere derude, som har forstand på hvordan og hvorledes det foregår med bygningsundersøgelser, for det er én ting, som jeg ikke er helt sikker på. Jeg har tænkt en god del på at få taget nogle undersøgelser af huset her inden det for alvor begynder at blive koldt, hvor vi igen skal igang med at fyre op for varmen. Jeg har hørt fra venner og bekendte, at de har haft gode erfaringer med at få foretaget sådanne bygningsundersøgelser, hvor de har fået tjekket om der var nogen steder i huset, som kunne forbedres, så de kunne holde på varmen noget bedre.

Her på adressen er der godt gang i den lige nu, for jeg har nemlig gang i noget rigtig lækker morgenmad, og jeg kan fornemme at duften så småt er ved at sprede sig igennem huset, for både dyr og mennesker er kommet forbi køkkenet for lige at se, om det nu også er bacon de kan dufte, og der kan jeg jo så gøre dem rigtig glade og fortælle dem, at det er i hvert fald bacon. De bliver måske ikke så glade når de finder ud af, at der kun var to stykker bacon tilbage i pakken, og jeg har taget patent på begge stykker. Så kan de satme bare lære at lade være med at gå i køleren, og snuppe de ting som jeg har gjort helt klar, at jeg skal bruge på morgenmad til os alle. Jeg glæder mig rigtig meget til at se deres ansigt, når de ikke får noget bacon, haha..

Vi ses!