Weekenden står på havkajak

Halløjsa folkens!

Så er det blevet fredag igen, og selvom sommeren er ved at komme til en ende, så ligner det at vi kommer til at være okay heldige med vejret i den her weekend, og det er jo bare skønt. Det ligner rigtig meget et vejr, hvor der bliver muligt at komme ud og sejle i min havkajak. Hvis du ikke ved hvordan sådan en ser ud, så se en havkajak her: http://www.kajakgutten.dk/havkajak/. Det er altså bare det bedste jeg ved, og jeg bruger hver eneste mulighed jeg har, til at komme ud og sejle i min kajak.

Hvis I ikke har prøvet det før, så skal I altså bare komme igang med at prøve det. Der findes sider på nettet, hvor man kan finde de her havkajakker, så der er ikke rigtig nogen undskyldning, for ikke at komme igang. Jeg skal også lige have fortalt mine venner lidt mere om det, for de lyder edderbankemig til at de godt kunne tænke sig at komme med.
Det kan jo godt virke en smule skræmmende at tage ud i en havkajak og sejle, for hvis man ikke ved bedre, så lyder det måske lidt farligt, men det er jo slet ikke så farligt, som folk tror. Nu skal jeg bare lige have arbejdsdagen her i dag overstået, for så har jeg nemlig weekend. Kan ikke rigtig nå at komme ud og sejle efter arbejde i hverdagene, så det bliver altså her i weekenderne, at jeg kommer ud og sejler. Bum du. Vi ses!