I lyset af dagens sundhedspleje omkostninger, ville en bedre spørgsmål være, “Kan jeg råd til ikke at have sygesikring?”. Udgifter til lægebehandling er en førende årsag til konkurs i USA. En sygeforsikring plan bør være en væsentlig del af enhver ansvarlig finansieringsplan, gift eller single. Selv unge, raske voksne bør huske på, at en enkelt skadestue besøg kan koste hundredvis, endda tusindvis af dollars, og intensiv pleje kan koste tusindvis om dagen. Og der ikke engang tælle omkostningerne af receptpligtig medicin.
Der er skridt at tage for at minimere udgifterne til sygesikring. Mange arbejdsgivere tilbyder sygeforsikring som en fordel for medarbejdere. Priser for gruppe sygesikring som denne er normalt lavere end privat forsikring priser; arbejdsgivere kan forhandle bedre priser som en gruppe. Fagforeninger kan også tilbyde gruppe sygesikring for deres medlemmer. Ægtefæller og børn kan ofte føjes til de fleste medarbejder sundhedsplan, selvom den vil være højere. Præmier for arbejdsgiver-sponsorerede sygeforsikring kan trækkes fra den ansattes lønseddel, ofte med før skat dollars, øge besparelserne. Mange arbejdsgivere tilbyde flere sundhedsplaner. Medarbejderen kan være i stand til at vælge fra PPO, HMO og traditionelle planer. Sammenligne indstillingerne, tjek politikken for at afgøre, hvilke udgifter til lægebehandling er omfattet, og vælg planen at det meste passer til behovene, du og/eller din familie.
Hvis en gruppe plan ikke er tilgængelig, er privat sygeforsikring tilgængelige. Private sygeforsikringer er normalt dyrere end gruppe sygesikring, men der er måder at minimere hastigheden. Shoppe rundt og sammenligne priser offerd af forskellige sygeforsikringsselskaber. Sygeforsikringsselskaber tilbyde normalt lavere priser for yngre personer, for ikke-rygere, og dem med normal vægt. Satser vil være højere, eller dækning nægtet for præ-eksisterende sundhedsmæssige betingelser, for dem, der arbejder i risikofyldte erhverv, og de, der deltager i risikofyldte aktiviteter såsom race bil kørsel.
En relativ nyankommen til sygesikring planer er sundhed opsparingskonto eller HSA. En HSA giver mulighed for enkelt til at spare penge til at betale rutinemæssig sundhedspleje udgifter, selvrisikoen og co-betaler. IRS giver disse penge skal angives til side før skat så godt. HSAs er parret med en sygeforsikring plan med lave præmier og højt fradrag til dækning af store sundhedsmæssige udgifter. I en vis forstand er enkelt “selvstændige forsikrede” for rutinemæssig sundhedspleje, med en større medicinske plan for større udgifter. Mange eksperter forudser, at HSAs bliver mere populært i gang som et alternativ til traditionelle sygesikring planer.
Uanset sundhed planer, vælger du, sundhedspleje dækning er afgørende. En større operation og/eller udvidet critcal pleje ophold kan let konkurs enhver person eller familie. Overveje de forskellige muligheder. Være sikker på hvad der er og ikke er omfattet, og overveje hvordan hensigtsmæssigt, at dækning er for din situation.

10 Comments on Kan jeg råd til Health Insurance?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.