WEBconferences er ligesom normale møder, men de er gennemført stort set over internettet. Oplægsholdere kan give PowerPoint præsentationer, konsultere dokumenter, bruge interaktive på skærmen grafik og endda stemme eller vise resultaterne af collaborative indsats.

Dette øko-logik akse, er en ny challenger på WEBconference industrien, Tele-effektivitet, der understøtter det. Deres service, bedre kendt som Conferenceware, er registreret i den teknologiske økosystem. Det integrerer med Outlook for at planlægge et møde og invitere kontaktpersoner og Skype en voice over IP verdensomspændende netværk. Det omfatter en gratis indebære service, hvor deltagerne bare gøre en lang distance opkald med adgange i Nordamerika og Europa, endnu bedre, gratis, med Skype.

Ifølge Forrester konsulentfirma, WEBconference marked har haft bør en 28% årlig stigning i de sidste 5 år og denne progression fortsætte indtil 2011, går fra 700 millioner til 2,8 milliarder om året. Bedre ved dets applikationer på den offentlige WEBinar, eMeeting programmer skal opleve i sig selv den stærkeste stigning hovedsagelig blandt de flere lokationer selskaber, disse angående viden samt foreninger.

Udgifterne til WEBconference service er normalt baseret på per-minut og pr. deltager satser og, derfor, disse tjenester er meget dyre. Men Conferenceware tilbyder en gratis 30-dages prøveperiode, efterfulgt af en fast rente kvartalsvise eller årlige servicekontrakt, der omfatter et ubegrænset antal møder. Virksomheder, der bruger WEBconferences kan reducere omkostningerne til rejse og forbedre synergien af deres møder, da sidstnævnte kan afholdes, når som helst, hvor som helst og endda med et øjebliks varsel.

Conferenceware er blevet lanceret samtidig i tre sprog; Fransk, engelsk og Spanis i 15 lande på alle 5 kontinenter. Adressen på sin internationale dansk portal er www.tele-efficiency.net. Med en grænseflade, der er tilgængelig i flere sprog, og der kan gøres personlig med en virksomheds image og logo, Conferenceware fremmer kulturel udveksling og internationalt samarbejde. En on-line demonstration er tilgængelig på www.demo.conferenceware.info. Det bør erindres, at udsigten til begivenheder som en aviær influenzaepidemi kan føre virksomhederne til at indføre WEBconferences som en del af deres kontinuitet strategi.

2 Comments on WEBconference reducerer global opvarmning

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *